Головна » 2016 » Червень » 23 » Сергій Мамоян вивчав проблеми жителів Лохвицького району
11:18
Сергій Мамоян вивчав проблеми жителів Лохвицького району

Турбота про дітей, про майбутнє покоління нашої держави - одне з головних завдань кожного свідомого українця. Саме в цьому переконані представники «Партії Простих Людей Сергія Капліна».

Під час свого візиту до Лохвиці 8го червня народний депутат України Сергій Каплін разом з кандидатом в народні депутати по виборчому округу № 151 від «Партії Простих Людей», депутатом обласної ради Сергієм Мамояном, відвідали дитячий садок «Теремок» у місті Лохвиця.

Працівники дошкільного закладу озвучили депутатам проблеми, які потребують вирішення. Гості уважно все вислухали й пообіцяли сприяти якнайшвидшому вирішенню цих питань. Адже вихованці усіх без винятку дитячих садочків повинні перебувати в комфортних умовах й мати все необхідне для повноцінного розвитку особистості. Наступного дня депутатом районної ради від партії простих людей Валентиною Дашковською вихованцям дитсадочку було передано іграшки.

Кандидат в народні депутати Сергій Мамоян під час своєї подорожі Лохвицьким районом також завітав до Яхницької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Він поспілкувався з працівниками цього закладу та дізнався про їхні проблеми. Щоб полегшити цим людям працю, Сергій Мамоян подарував їм бензинову газонокосарку.

Крім того, дуже необхідна підтримка від Сергія Мамояна надійшла хворій жительці Яхників Лідії Сергієнко, якій він надав допомогу на проведення операції.

Олена СЕНЧИЛО

На фото: депутат Лохвицької районної ради Валентина Дашковська

та директор дитячого садочку «Теремок» Валентина Клименко

з вихованцями дитсадка.

Переглядів: 348 | Додав: Administrator-Natali | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0