Головна » 2015 » Листопад » 18 » Мамоян Сергій Чолоєвич
22:00
Мамоян Сергій Чолоєвич

Мамоян Сергій Чолоєвич, людина з " великою душею",у свої молоді роки встиг  зробити багато добрих справ і всіляко допомагає людям. Працює директором  ТОВ «МАЛДС груп» в с. Велика Круча, активно переймається життям людей міста та району.

     За час проведення  АТО постійно надає допомогу військовим  (допомагає одягом та продуктами харчування).

За його спонсорської допомоги було видано кошти сім`ям-переселенцям зі Сходу України під час проведення Акції "Єдина країна" та організовано свято для дітей в кафе "Агося",що у м.Пирятині. Надав кошти для проведення ремонтних робіт класної кімнати у Пирятинському ліцеї. Регулярно надає матеріальну допомогу Великокручанській сільській мед.амбулаторії ,зокрема придбано комп`ютер та комплектуючі, канцтовари.

Не оминає своєю турботою і майже 8 років під опікою Мамояна С.Ч  знаходиться Великокручанська  школа та садочок   за його фінансової  підтримки у листопаді 2015 року утеплено фасад Великокручанської школи.Про що зазначено у газеті "Пирятинська правда" №48 від 3 грудня 2015 року.
У дитячому садочку "Колосок" збудовано павільйон, відремонтовано електроплити, подарував пилесос, завжди відгукується на проблеми дітлахів
Виділено допомогу для проведення заміни вікон у Великокручанській загальноосвітній школі ,про що звертався Голова  громадської  організації "Кручанське ВІЧЕ" -- Дворник В.І.
 Своїми коштами восени 2015 року, відремонтував дитячий майданчик, що в с.Велика Круча по вул.Авіамістечко та  й постійно підтримує справність і належний вигляд майданчика, де можуть відпочивати дітки зі своїми батьками.
В .с Смотрики  Пирятинського району зглянувся на проблему багатодітної сім`ї та допоміг у погашенні боргу за споживання газу та в підключенні газу до опалювального сезону,підтримав цю сім`ю матеріально.

Ще перед опалювальним сезоном звернулась за допомогою сімя учасника АТО з с.Велика Круча, перед якими постало питання як нагрітись узимку, Мамоян і тут відгукнувсь та допоміг з придбанням матеріалів для опалювання.

          -"Хотілося б зробити більше для людей"-говорить Мамоян С.Ч., -"Та для цього потрібна команда порядних ,енергійних людей, одним з таких є Сергій Каплін, голова Партії Простих Людей ",поспілкувавшись з лідером партії, я зробив висновки, що ми маємо багато спільних цілей та ідей. Тому я вирішив подати свою кандидатуру до Полтавської обласної ради саме від " Партії простих людей Сергія Капліна", щоб мати змогу разом  боротися з несправедливістю і зробити багато  для розвитку та процвітання нашої країни, для покращення життя наших людей.

Переглядів: 989 | Додав: Administrator-Natali | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0